Timmernabben

Timmernabben

Kustnära boende med livskvalitet

Timmernabben som ligger söderut i kommunen är hav, vacker natur, keramik, fiske och karameller. Under sommarmånaderna sjuder småbåtshamnen av liv och det är mycket folk i rörelse. Här är nära till service och handel och ortens stoltheter Gabriel Keramik och Råsnäs Karamellfabrik.

Med gångavstånd till havet ligger våra eftertraktade lägenheter i Timmernabben. Här kan du kan välja mellan boende i flerfamiljshus och radhuslägenheter i markplan.

På Nabbevägen 5 och 18 samt Strandavägen 97 erbjuder vi lägenheter i flerfamiljshus från 1 rum och kök till 3 rum och kök. Flera av lägenheterna har balkonger med utsikt över innergården.

Vill du bo i en mindre fastighet erbjuder vi lägenheter i tvåvåningshusen på Nabbevägen 7 och 9. Här finns seniorlägenheter i markplan med egen uteplats, medan lägenheterna på andra våning är standardlägenheter med rymlig balkong. Lägenheterna finns som 2 rum och kök och 3 rum och kök.

På Hässlevägen 8-12 har vi seniorboende i radhuslägenheter i markplan med egen ingång och uteplats. Lägenheterna finns från 1 rum och kök till 3 rum och kök.

Se våra andra bostadsområden