Timmernabben

Timmernabben

Kustnära boende med livskvalitet

Timmernabben som ligger söderut i kommunen är hav, vacker natur, keramik, fiske och karameller. Under sommarmånaderna sjuder småbåtshamnen av liv och det är mycket folk i rörelse. Här är nära till service och handel och ortens stoltheter Gabriel Keramik och Råsnäs Karamellfabrik.

Med gångavstånd till havet ligger våra eftertraktade lägenheter i Timmernabben. Här kan du kan välja mellan boende i flerfamiljshus och radhuslägenheter i markplan.

På Nabbevägen 5 och 18 samt Strandavägen 97 erbjuder vi lägenheter i flerfamiljshus från 1 rum och kök till 3 rum och kök. Flera av lägenheterna har balkonger med utsikt över innergården.

Vill du bo i en mindre fastighet erbjuder vi lägenheter i tvåvåningshusen på Nabbevägen 7 och 9. Här finns seniorlägenheter i markplan med egen uteplats, medan lägenheterna på andra våning är standardlägenheter med rymlig balkong. Lägenheterna finns som 2 rum och kök och 3 rum och kök.

På Hässlevägen 8-12 har vi seniorboende i radhuslägenheter i markplan med egen ingång och uteplats. Lägenheterna finns från 1 rum och kök till 3 rum och kök.

Se våra andra bostadsområden

Fliseryd

Fliseryd

I Fliseryd hittar du det trygga boendet samtidigt som du har all service inom bekvämt räckhåll.

Läs mer
Mönsterås

Mönsterås

Det centrala bostadsområdet för dig som vill vara nära både naturen och staden.

Läs mer