Våra lägenheter på Johan Skyttes väg

Ålem

Med skog och äng runt hörnet

Natursköna Ålem ligger centralt i kommunen. Här har du skog och äng runt hörnet samtidigt som Kalmar och Oskarshamn nås med bil inom trettio minuter. Genom orten rinner Alsterån som ger rika möjligheter till naturupplevelser som bland annat kanotturer och fiske.

Våra populära lägenheter i Ålem ligger centralt på orten i ett lugnt, omtyckt och barnvänligt område. Service, skola och omsorg ligger på promenadavstånd, vilket gör boendet tryggt för både stora och små.

På Johan Skyttes väg 15, 17-19 samt 21-23 erbjuder vi lägenheter i flerfamiljshus om 1 rum och kokvrå till 4 rum och kök. Det finns balkong till alla lägenheter utom 1 rum och kokvrå och på Johan Skyttes väg 17 och 21 är lägenheterna tillgängliga via hiss.

På Torshagavägen 5-7 erbjuder vi lägenheter i ett 8-lägenhetshus med uteplats i markplan och en rymlig balkong på andra våning. Lägenheterna finns som 3 rum och kök samt 4 rum och kök. Samtliga med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

På Johan Skyttes väg 8-58 finns seniorboende i radhuslägenheter med hög tillgänglighet, egen ingång och uteplats. Lägenheterna ligger i markplan och finns från 1 rum och kök till 3 rum och kök.

Se våra andra bostadsområden