Lägenheter i Blomstermåla

Blomstermåla

Den centrala landsorten

Blomstermåla ligger centralt i Mönsterås kommun och kommunikationerna är goda med både buss och tåg. Det är enkelt att pendla till arbete och skola både inom kommunen samt till grannkommunerna..

Vårt bostadsområde i Blomstermåla ligger centralt i orten med gångavstånd till service, kommunikationer, skola, omsorg och naturupplevelser. Närheten gör boendet tryggt och trivsamt för både stora och små. 

Skolgatan 6-14 och Storgatan 89 erbjuder vi lägenheter från 1 rum och kokvrå till 4 rum och kök. Alla lägenheter har balkong och lägenheterna på Skolgatan 6 och 8 samt Storgatan 89 är tillgängliga via hiss.

På Torggatan 21-25 finns charmiga lägenheter från 1 rum och kokvrå till 3 rum och kök. Alla lägenheter utom 1 rum och kokvrå har balkong.

Storgatan 99 och Sandgatan 3 är två fastigheter med fyra lägenheter vardera där varje lägenhet har balkong. På Storgatan 99 finns lägenheterna med 3 rum och kök och på Sandgatan 3 finns 2 rum och kök.

På Lyftet/Storgatan 87 erbjuder vi seniorlägenheter med högtillgänglighet från 2 rum och kök till 3 rum och kök. Lägenheterna har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplats eller balkong. Alla lägenheter är tillgängliga via hiss.

Se våra andra bostadsområden