Lägenheter i Blomstermåla

Blomstermåla

Den centrala landsorten

Blomstermåla ligger centralt i Mönsterås kommun och kommunikationerna är goda med både buss och tåg. Det är enkelt att pendla till arbete och skola både inom kommunen samt till grannkommunerna.

Vårt bostadsområde i Blomstermåla ligger centralt i orten med gångavstånd till service, kommunikationer, skola, omsorg och naturupplevelser. Närheten gör boendet tryggt och trivsamt för både stora och små. 

Skolgatan 6-14 och Storgatan 89 erbjuder vi lägenheter från 1 rum och kokvrå till 4 rum och kök. Alla lägenheter har balkong och lägenheterna på Skolgatan 6 och 8 samt Storgatan 89 är tillgängliga via hiss.

På Torggatan 21-25 finns charmiga lägenheter från 1 rum och kokvrå till 3 rum och kök. Alla lägenheter utom 1 rum och kokvrå har balkong.

Storgatan 99 och Sandgatan 3 är två fastigheter med fyra lägenheter vardera där varje lägenhet har balkong. På Storgatan 99 finns lägenheterna med 3 rum och kök och på Sandgatan 3 finns 2 rum och kök.

På Lyftet/Storgatan 87 erbjuder vi seniorlägenheter med högtillgänglighet från 2 rum och kök till 3 rum och kök. Lägenheterna har delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till uteplats eller balkong. Alla lägenheter är tillgängliga via hiss.

Se våra andra bostadsområden

Fliseryd

Fliseryd

I Fliseryd hittar du det trygga boendet samtidigt som du har all service inom bekvämt räckhåll.

Läs mer
Mönsterås

Mönsterås

Det centrala bostadsområdet för dig som vill vara nära både naturen och staden.

Läs mer